En nu is het tijd voor nieuwe oorbellen!!! Natuurlijk heb ik de afgelopen weken en tijdens de feestdagen niet stilgezeten en weer wat nieuwe oorbellen gemaakt.
Nieuwe modellen, maar ook oude ontwerpen opnieuw gemaakt en dus nu weer op voorraad!

Oorbellen Bold Drops
(naar een patroon van Akke Jonkhof)

Dit is een nieuw model oorbellen, gemaakt naar een patroon van Akke Jonkhof. Deze oorbellen zijn gemaakt met Japanse Miyuki kralen in 2 kleuren met de zogenaamde craw techniek. Door de kralen op een specifieke manier te rijgen krijgen de oorbellen dat leuke druppeleffect. Binnen een ‘omhuizing’ van kleine kraaltjes zit een mooie grote Preciosa glas crystaldruppel. Omdat de druppel in de omhuizing ‘hangt’ zijn de oorbellen zowel voor als achter hetzelfde.

Bold Drops Bronze (€ 14,-)

Bold Drops Black (€ 14,-)

Bold Drops White (€ 14,-)

Oorbellen Tsjech Drops
Dit model oorbellen heb ik al in heel veel kleurencombinaties mogen maken en zijn volledig mijn eigen ontwerp. Nu weer enkele nieuwe paren in populaire kleuren gemaakt.
De oorbellen zijn gemaakt met in het midden een zgn. polaris cabochon (polaris is een hoogwaardige kunststof) welke omrand is met 2 soorten en in verschillende kleuren kleine Japanse Miyuki kraaltjes. Onderaan de oorbellen een franje van een klein glaspareltje en een Tsjechische glas kristaldruppel. De achterzijde van de oorbellen is afgewerkt met een bijpassende kleur ultrasuede. De oorbellen hangen aan 14kt goldfilled oorhaakjes.

Tsjech Drops Turquoise (€ 16,50)

Tsjech Drops Royal Blue (verkocht!)

Tsjech Drops Fuchsia (€ 16,50)

Oorbellen Super Diamonds Gold
Deze leuke oorbellen heb ik in opdracht gemaakt voor Marieke, maar wil ik toch ook graag even laten zien. Het is een combinatie van de Frozen Bling oorbellen en de Diamonds oorbellen met heel veel bling in het goud en zacht lila. Lekkere lange oorbellen dus. (in opdracht gemaakt en reeds verkocht)