Omdat ik voor komend voorjaar/zomer al een aantal markten heb staan in de agenda ben ik volop bezig om nieuwe sieraden te maken en een ‘voorraadje’ aan te leggen (nu zijn deze natte, koude en saaie wintermaanden daar natuurlijk ook heel geschikt voor).
Nu wat nieuwe oorbellen naar eigen ontwerp gemaakt met beadembroidery techniek.

Oorbellen Sweeties Originals
Dit is zo’n leuke frisse combinatie, deze bellen blijf ik gewoon regelmatig maken. De oorbellen zijn gemaakt met een ovale (howliet) turquoise cabochon in het midden welke omrand is met 2 verschillende soorten Japanse Miyuki kraaltjes in turquoise en roze. Onderaan de oorbellen een franje van een klein lichtroze Swarovski pareltje en een roze Tsjechische glasdruppel. De achterzijde van de oorbellen is afgewerkt met turquoise ultrasuede. Deze oorbellen hangen aan Sterling zilveren oorhaakjes.

Oorbellen Bright Blue Drops
Blauw is altijd goed! Deze oorbellen zijn gemaakt met een felblauwe zgn. polaris cabochon (polaris is een hoogwaardige kunststof) in het midden, welke omrand is met 2 soorten Japanse Miyuki kraaltjes in felblauw en antiek zilverkleur. Onderaan de oorbellen een franje van een klein blauw Swarovski pareltje en een grote Tsjechische glas crystal druppel. De achterzijde van de oorbellen is afgewerkt met blauwe ultrasuede. Deze oorbellen hangen aan Sterling zilveren oorhaakjes.

Oorbellen Hematite & Black Drops
Mooi klassiek zwart is altijd mooi! Deze oorbellen zijn gemaakt met een ronde hematiet cabochon in het midden welke omrand is met 2 verschillende soorten Japanse Miyuki kraaltjes in het matzwart, metallic grijs en zwart. Onderaan de oorbellen een franje van een klein donkergrijs Swarovski pareltje en een zwarte Preciosa glasdruppel. De achterzijde van de oorbellen is afgewerkt met zwarte ultrasuede. De oorbellen hangen aan Sterling zilveren oorhaakjes.

Oorbellen Olive Drops
Ik hou van olijfgroen! Deze oorbellen zijn gemaakt met een ovale groene jade cabochon in het midden, welke omrand is met 2 verschillende soorten Japanse Miyuki kraaltjes in (olijf) groene tinten. Onderaan de oorbellen een franje van een klein groen Tsjechisch glaspareltje en een olijfgroene glasdruppel. De achterzijde van de oorbellen is afgewerkt met donkergroene ultrasuede. De oorbellen hangen aan 14kt goldfilled oorhaakjes.

Oorbellen Peach Drops
Een van de leuke nieuwe pastelkleuren dit voorjaar. Deze oorbellen zijn gemaakt met een perzikoranje zgn. polaris cabochon (polaris is een hoogwaardige kunststof) in het midden, welke omrand is met 2 soorten Japanse Miyuki kraaltjes in diverse oranje/perzik/abrikoos kleurige tinten. Onderaan de oorbellen hangt een superleuke baroque crystal glasdruppel. De achterzijde van de oorbellen is afgewerkt met koraalkleurige ultrasuede. Deze oorbellen hangen aan 14kt rose goldfilled oorhaakjes.

Oorbellen Pistache (Mint) Drops
Ook dit is een van de leuke nieuwe pastelkleuren dit voorjaar. Deze oorbellen zijn gemaakt met een pastel mintgroene zgn. polaris cabochon (polaris is een hoogwaardige kunststof) in het midden, welke omrand is met 2 soorten Japanse Miyuki kraaltjes in mint / pistache groene tinten. Onderaan de oorbellen een franje van een kleine amazoniet kraaltje en een mooie pastel mintgroene Swarovski pareldruppel. De achterzijde van de oorbellen is afgewerkt met cremekleurige ultrasuede. De oorbellen hangen aan Sterling zilveren oorhaakjes.