Deze prachtige en bijzondere ketting heb ik gemaakt met een patroon en kit van Sabine Lippert. Erg leuk om te maken en het resultaat vind ik ook heel mooi en bijzonder. Beslist geen standaard kettinkje…

Deze ketting bestaat uit een grote hanger welke is gemaakt met een oranje Swarovski rivoli in het midden, welke volledig omrand is met bronskleurige Miyuki kraaltjes in verschillende maten, rode en zalmkleurige glasparels, superduo kralen en metallic zalmkleurige Tsjechsiche facetkraaltjes. Onderaan een franje in verschillende lengtes welke gemaakt zijn van dezelfde soorten kraaltjes. De detailfoto (op het witte halsje) geeft de beste weergave van de werkelijke kleur van de ketting.
Het kettingdeel is eveneens gemaakt met bronskleurige Miyuki kraaltjes, maar nu gecombineerd met oranje Miyuki kralen waardoor het een mooie glanzende en stevige ketting vormt.


De ketting sluit in de nek met een roségoud kleurig erg stevig rond magneetslotje (niet geschikt voor mensen met een pacemaker!). Desgewenst kan ik dit slotje eventueel vervangen voor een karabijnslotje.

Deze ketting is ca. 44,5 cm lang incl. slotje. Het hanger gedeelte is vanaf de top van de hanger tot en met de langste franje ca. 10,5 cm.