Het is nog niet helemaal zover, en de zon laat zich ook nog veel te weinig zien, maar hierbij toch alvast een paar nieuwe oorbellen voor de zomer (maar ze kunnen natuurlijk ook gewoon in de lente, herfst en winter gedragen worden….)
De oorbellen zijn te vinden in de Shop Made by Daphne

Oorbellen Small Bold Drops (naar een patroon van Akke Jonkhof)
Een iets kleinere versie van de al eerder gemaakt Bold Drops oorbellen. De oorbellen zijn gemaakt met Japanse Miyuki kralen in 2 kleuren met de zogenaamde craw techniek. Door de kralen op een specifieke manier te rijgen krijgen de oorbellen dat leuke druppeleffect. Binnen een ‘omhuizing’ van kleine kraaltjes zit een mooie Preciosa glas crystaldruppel. Omdat de druppel in de omhuizing ‘hangt’ zijn de oorbellen zowel voor als achter hetzelfde.

Oorbellen Simple Swarovski
Een leuk ‘simpel’ model oorbelletjes, maar wel met bling! Leuk voor jezelf of als cadeautje . Diverse varianten met in de basis allemaal zo’n prachtige Swarovski crystal rivoli steen. Deze rivoli is vervolgens omrand met 2 verschillende soorten en kleuren Japanse Miyuki kraaltjes en ook aan de buitenrand zit een kleine franje van deze kraaltjes.

Simple Swarovski Bright Blue

Oorbellen Frozen Bling (naar een patroon van Monique de Boer)
De Frozen Bling oorbellen bestaan uit een Preciosa of Swarovski crystal chaton in het midden welke omrand is met goudkleurige kraaltjes. Daaronder een mooie bling crystal glasdruppel (in een bijpassende kleur of crystal) in een goudkleurige setting. En boven de chaton ook nog een leuke crystal zirkonia ‘snowflake’ in goudkleurige setting.
Voor de variatie heb ik dit keer ook een paar gemaakt zonder de snowflake bovenaan, ook dan zijn de oorbellen erg leuk en chique.

Frozen Bling Blue Turquoise

Frozen Bling Mint

Small Frozen Bling Bronze & Gold

Oorbellen Leopards
Eigen ontwerp oorbellen welke ik al in vele kleuren heb mogen maken. Nu weer de klassieke kleuren gemaakt, rood en blauw.
De Leopard oorbellen zijn gemaakt met 2 leopardskin jasper cabochons welke omrand zijn met diverse soorten kleine Japanse kraaltjes in rood of blauw en bronze tinten. Onderaan een franje van kleine bijpassende druppelkraaltjes en een mooie Swarovski pareldruppel.
De achterzijde is afgewerkt met een bijpassende kleur ultrasuede en de oorbellen hangen aan 14kt goldfilled oorhaakjes.

Red Leopards

Blue Leopards