Handgemaakte Sieraden

Wie is dan toch die Daphne?


Mijn naam is Daphne, ik ben geboren in 1972, opgegroeid in Nijmegen en sinds 1993 woon ik samen met mijn man en onze honden (zwarte middenslag schnauzers) eerst in Den Haag en sinds 3 jaar in Voorschoten.

Naast mijn baan van 4 dagen per week ben ik graag bezig met mijn grote hobby: het maken van sieraden. Zo’n 15 jaar geleden ben ik hiermee begonnen. Het is een hobby die ik als kind ook al had, maar die toch zo’n 25 jaar had stilgelegen…. Eerst gestart met het maken van kleurrijke kindersieraden voor kinderen van familie en vrienden, vervolgens daarbij ook sieraden voor volwassenen gaan maken en later ook nog andere producten met kralen zoals zeepkettingen, boekenleggers etc. etc.

Sinds 2011 heb ik echter nog een geheel nieuwe passie gevonden binnen het werken met kralen, namelijk het maken van beadembroidery / beadwork sieraden met kleine Japanse kraaltjes! Wat een heerlijk creatief en geduldig werk is het om dit soort sieraden te maken!
Natuurlijk maak ik ook de andere sieraden nog heel graag en ik vind het altijd weer fantastisch om te zien als iemand mijn sieraden mooi vind en er zelfs voor wil betalen…, maar vooral in het beadwork kan ik mijn creativiteit kwijt!

Via via kwam er steeds meer belangstelling voor mijn sieraden en regelmatig maak ik nu ook sieraden in opdracht.
Tevens sta ik een paar keer per jaar op een braderie of fair om mijn sieraden te verkopen. Dit voornamelijk om mijn hobby te kunnen bekostigen zodat ik weer lekker aan de slag kan om nieuwe sieraden te maken.

Voorlopig heb ik nog genoeg ideeën en inspiratie, dus ik hoop nog lang door te kunnen gaan met het maken van diverse sieraden en er nog veel mensen een plezier mee te kunnen doen!

Daphne


4 Reactie(s)

 1. Margreet Fontijn

  29 maart 2015 om 00:14

  Hallo Daphne, ik vind de sierraden erg mooi, en zou graag wat bij je willen bestellen , Hoe gaat dit in z’n werk ??? Margreet Fontijn 2. Ans de Louw

  22 juli 2015 om 15:49

  Super mooie armbanden. Zijn de patronen ook ergens te koop?  • Made by Daphne

   23 juli 2015 om 11:57

   Als de armbanden met een bepaald patroon zijn gemaakt staat het erbij en ook van wie dat patroon dan is. Dan kun je zelf zoeken op de website van de maakster van het patroon welke je wilt kopen. Soms staan er ook links naar bepaalde patronen op mijn tutorials pagina!
   Succes ermee!
   Groetjes,
   DaphhneGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.


%d bloggers liken dit: