Hangers Uiltje Purple & Turquoise

Gepubliceerd 4 juli 2016 door Made by Daphne

Hangers Uiltje ‘Purple’ & ‘Turquoise’
(naar een idee van K. Budainé Nagy)

Van deze geinige uiltjes hangers heb ik al heel wat meer exemplaren gemaakt, maar deze waren of een cadeautje voor iemand of al zo snel verkocht dat ze mijn website nooit gehaald hebben….

Maar nu is het toch gelukt om 2 exemplaren te maken die nu op voorraad zijn.

Hanger Uiltje Paars

Uiltje ‘Purple’
Een beadembroidery uil met een buikje van een ovale paarse polaris cabochon, een snaveltje van paarse jade cabochon en oogjes van platte metalen kralen. Omrand met diverse Japanse Miyuki en Toho kraaltjes in paars en champagne. De ‘veertjes’ zijn gemaakt van paars- en bronskleurige Miyuki druppel kralen. De omranding van het hele uiltje is weer gemaakt met de kleine Japanse kraaltjes. Achterzijde van het uiltje is afgewerkt met paarse ultrasuede. De pootjes zijn bruin/bronskleurige Tsjechische kristaldruppels. Het uiltje hangt aan een bijpassende paarse suedeveter.

Deze hanger is ca. 4,5 x 6 cm groot. (verkocht)

Hanger Uiltje Turquoise

Uiltje ‘Turquoise’
Een beadembroidery uil met een buikje van een donkerturquoise polaris cabochon, een snaveltje van turquoise druppelkraal en oogjes van platte metalen kralen. Omrand met diverse Japanse Miyuki en Toho kraaltjes in turquoise en brons. De ‘veertjes’ zijn gemaakt van teal-, picasso turquoise- en bronskleurige Miyuki druppel kralen. De omranding van het hele uiltje is weer gemaakt met de kleine Japanse kraaltjes. Achterzijde van het uiltje is afgewerkt met donkerturquoise (teal) ultrasuede. De pootjes zijn bruin/bronskleurige Tsjechische kristaldruppels. Het uiltje hangt aan een bijpassende turquoise suedeveter.

Deze hanger is ca. 4 x 5,5 cm groot. (€ 18,50)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: