Nieuwe oorbellen 2016

Gepubliceerd 7 februari 2016 door Made by Daphne

Nieuwe oorbellen 2016

Door de opdrachtenstop heb ik eindelijk weer wat tijd gehad om diverse nieuwe creaties te maken en de huidige voorraad een beetje bij te werken. Hierbij weer wat nieuwe oorbellen die ik gemaakt heb in een bekend modelletje, maar met weer andere kleurtjes of kleurencombinaties!

Oorbellen Blue Blue

Oorbellen Blue Blue

Oorbellen met een lapis steencabochon in het midden welke omrand is met nikkelkleurige en blauwe kleine Japanse kraaltjes. Onderaan de oorbellen een franje van een blauw Swarovski pareltje en een grijskleurige Swarovski peerparel. Achterzijde van de oorbellen is afgewerkt met donkerblauwe ultrasuede.

De oorbellen hangen aan Sterling zilveren oorhaakjes en zijn vanaf het oorhaakje ca. 4,5 cm lang en 2,5 cm breed (€ 17,50).

Oorbellen Vintage Rose Drops

Oorbellen Salm Drops

Oorbellen met in het midden een ronde zgn. polaris cabochon welke een soort van diepte erin lijkt te hebben (op de foto zie je goed dat de kleur met verschillende lichtinval iets anders lijkt). Deze cabs zijn omrand met lichtgouden en oudroze (mix) Japanse kraaltjes van Miyuki. Onderaan de oorbellen een franje van een klein Swarovski pareltje en een Tsjechische glas kristaldruppel. De achterzijde is afgewerkt met oudroze ultrasuede.

De oorbellen hangen aan 14kt goldfilled oorhaakjes en zijn vanaf het oorhaakje ca. 5,3 cm lang en 2,5 cm breed (€ 16,50).

Oorbellen Amethyst Purple Drops

Oorbellen Purple Amethyst Drops

Oorbellen met in het midden een ovalen paarse polaris cabochon, welke dus een soort diepte erin lijken te hebben. De cabochons zijn omrand met nikkelkleurige en paarse kleine Japanse kraaltjes van Miyuki en Toho. Onderaan de oorbellen een franje van een grijs glaspareltje en een Preciosa kristaldruppel. Achterzijde is afgewerkt met paarse ultrasuede.

De oorbellen hangen aan Sterling zilveren oorhaakjes en zijn vanaf het oorhaakje ca. 5 cm lang en 2,2 cm breed (verkocht).

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: