Oorbellen en Hanger Green & Turquoise (in opdracht gemaakt)

Oorbellen Long Green Turquoise

Hanger Green Turquoise

Jaap, mijn allereerste mannelijke opdrachtgever (!), wilde graag een origineel cadeau voor de verjaardag van zijn vriendin. Hij vroeg mij om de oorbellen Aventurine & Turquoise nogmaals te maken, maar ook of ik daar nog een mooie hanger/ketting bij kon maken. Na wat overleg is het de volgende set geworden en ik heb van Jaap begrepen dat zijn vriendin en hijzelf er erg blij mee zijn en ze vinden de sieraden in het echt nog mooier dan op de foto!
(het is ook altijd lastig om de glans/warmte/glinstering van stenen en sieraden goed over te brengen op de foto….)

De oorbellen Long Green & Turquoise bestaan uit ronde turquoise cabochons met daaronder groene aventurine cabochons omrand met de bekende kleine Japanse kraaltjes in groen & turquoise. Helemaal onderaan een franje van een Swarovski pareltje en een Swarovski kristal druppel en in het midden van de oorbellen zit nog een klein rood accent van Japanse Miyuki druppels. Achterzijde van de oorbellen is afgewerkt met turquoise ultrasuede en de oorbellen hangen aan sterling zilveren oorhaakjes.

De bijpassende beadembroidery hanger/ketting  Green & Turquoise bestaat uit een zgn. copper turquoise cabochon (met zo’n mooi geaderd effect erin), weke omrand is met kleine Japanse Miyuki en Toho kraaltjes, Swarovski pareltjes en Tsjechische facet kraaltjes. Hieronder nog een Swarovski rivoli, welke ook omrand is met de kleine Japanse Toho en Miyuki kraaltjes in groen & turquoise. Hieronder nog een franje van 3 Swarovski kristal druppels (dezelfde als bij de oorbellen…) en ook in het midden een rood accent van Miyuki druppels. De achterzijde van de hanger is afgewerkt met turquoise ultrasuede. En op speciaal verzoek hangt de ketting aan een sterling zilveren kettinkje met een sterling zilveren karabijn slotje. De ketting is iets in lengte verstelbaar.

Deze oorbellen en ketting zijn speciaal in opdracht gemaakt en niet meer te koop, maar mocht je nu belangstelling hebben voor dergelijke oorbellen of een ketting of graag iets anders speciaal willen laten maken, stuur dan gerust een e-mailtje naar madebydaphne@hotmail.nl en dan kunnen we kijken of ik misschien iets voor je kan betekenen.

Set Green Turquoise