Hanger Pink Princess

Hanger Pink Princess 2

Beadembroidery hanger met een aparte Roze Sea Sediment Jasper cabochon, met een mooi geaderd effect. Deze cabochon is omrand met diverse soorten Japanse Miyuki en Toho kraaltjes in roze/fuchsia en goud (waaronder 24kt gouden kraaltjes)  en goudkleurige Tsjechische facet kraaltjes. Onder de cabochon zit een fuchsia Swarovski rivoli welke tevens omrand is met 24kt gouden Miyuki kraaltjes en roze Toho kraaltjes. De hanger heeft een franje van een aantal goudkleurige Swarovski pareltjes in 2 verschillende maten en een Swarovski parel druppel.
De achterzijde is afgewerkt met fuchsia ultrasuede. De hanger hangt aan een fuchsia zijdelint van ca. 1 m. wat op de gewenste lengte te strikken is.

Deze hanger is ca. 10 cm (incl. peerparel) x 5 cm groot (verkocht).