Oorbellen ‘White Bride’

Gepubliceerd 13 juli 2014 door Made by Daphne

Oorbellen White Bride

oorbellen white bride

oorbellen white bride 2

Omdat het me leuk leek om eens een serie van bruidssieraden te gaan maken, heb ik een aantal patronen van armbanden en kettingen ook eens in het wit en creme gemaakt.  Maar daar mogen wat speciale bruidsoorbellen natuurlijk niet bij ontbreken! Deze oorbellen zijn onderdeel van die serie bruidssieraden, maar mag je natuurlijk ook gewoon dragen als je helemaal niet gaat trouwen……!

Van deze oorbellen heb ik ect geprobeerd iets bijzonders voor een bruidje te maken. De oorbellen zijn gemaakt met witte zgn. polaris (of lunasoft) cabochons, welke een soort diepte erin lijken te hebben. De cabochon is omrand met witte en zilverkleurige Miyuki kraaltjes en onderaan de cabochon zitten 3 witte lucite bloemetjes met een zilverkleurig kraaltje. Verder nog een franje van 5 strengen met witte Swarovski pareltjes en bij de middelste streng zit ook een Swarovski kristal druppel. Bijzondere oorbellen dus naar mijn mening! De achterzijde van deze oorbellen is  afgewerkt met zilvergrijze ultrasuede. De oorbellen hangen aan Sterling zilveren oorhaakjes.

Deze oorbellen zijn ca. 2,5 cm breed en incl. franje ca. 4,5 cm lang. (€ 18,50)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: