Oorbellen Emerald, Blue & Bronze

Gepubliceerd 13 juli 2014 door Made by Daphne

Oorbellen Emerald, Blue & Bronze

Een tijdje geleden kreeg ik van Renate een berichtje of ik het misschien leuk zou vinden om twee paar oorbellen bij wat kettingen van haar te maken? Natuurlijk vind ik dat leuk, superleuk zelfs!! Omdat ik middenin de BOTB 14 zat en al mijn tijd nodig had om de ketting Gypsy Queen af te krijgen moest Renate wel wat geduld hebben, maar dat vond ze gelukkig geen probleem.
Om Renate wat keuze te geven heb ik in totaal 4 paar oorbellen gemaakt, terwijl ze mij opdracht had gegeven voor 2 paar. Renate heeft uiteindelijk de volgende 3 paar gekozen.

oorbellen Emerald Diamonds 2

Oorbellen ‘Emerald Diamonds’ naar een model van Sherry Serafini. Deze oorbellen vond ikzelf bijzonder goed gelukt bij de ketting en ben ik best trots op.
Oorbellen met prachtige emerald Swarovski rivoli’s in het midden. De rivoli’s zijn omrand met bronzen Japanse Miyuki  en Toho kraaltjes, daaromheen weer kleine emeralkleurige tsjechische facetkralen en lichtbronzen Swarovski pareltjes. De gehele buitenrand is afgewerkt met emerald Toho kraaltjes. Aan de onderzijde van de oorbel hangt nog een ‘franje’ van een klein stukje Vintaj ketting en een emerald Swarovski kristal druppel. De achterzijde van de oorbellen is afgewerkt met emeraldkleurige ultrasuede. De oorbellen hangen aan 24kt goldfilled oorhaakjes.
De oorbellen zijn ca. 3,3 cm breed en (inclusief druppel) ca. 5 cm lang.

oorbellen Baby Blue Drops

Oorbellen Baby Blue Drops. Oorbellen met een parelblauwe zgn. polaris of lunasoft cabochon, welke wat gemeleerd zijn. De cabochon is omrand met jeansblauwe en bronzen Japanse Miyuki en Toho kraaltjes. Onderaan zit een franje van bronzen Swarovski bicone kraaltjes in combinatie met kleine lichtblauwe kraaltjes. De achterzijde van de oorbellen is afgewerkt met mokkakleurige ultrasuede. De oorbellen hangen aan 24kt goldfilled oorhaakjes. De oorbellen zijn ca. 2,5 cm breed en incl. franje ca. 4 cm lang.

Oorbellen Emerald Drops

Oorbellen ‘Turquoise/Emerald Drops’
Oorbellen met een donker turquoise/emeraldkleurige zgn. polaris of lunasoft cabochon, waarin een soort van diepte lijkt te zitten. De cabochon is omrand met emeraldkleurige,  glanzende en mat bronzen Japanse Miyuki kraaltjes en onderaan een franje van een bronzen Swarovski pareltje en een turquoise/emeraldkleurige Swarovski kristal druppel. Achterzijde van de oorbellen is afgewerkt met emerald ultrasuede. De oorbellen hangen aan 24kt goldfilled oorhaakjes. De oorbellen zijn ca. 2,5 cm breed en incl. franje ca. 4,5 cm lang.
Deze oorbellen pasten misschien niet exact bij de ketting van Renate, maar ze vond ze zo mooi dat ze ze gewoon ook besteld heeft!

Deze oorbellen zij dus speciaal in opdracht gemaakt, maar mocht je nu belangstelling hebben voor dit soort oorbellen of graag iets anders willen laten maken, stuur me dan een mailtje (info@madebydaphne.nl) en dan kunnen we overleggen wat ik eventueel zou kunnen maken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: