Oorbellen ‘Pinky’

Gepubliceerd 9 juni 2014 door Made by Daphne

Oorbellen Pinky Oorbellen Pinky

Oorbellen met een fuchsia roze zgn. polaris (of lunasoft) cabochon waar een soort van ‘diepte’ in lijkt te zitten. Deze cabochon is omrand met verschillende soorten fuchsia- en zilverkleurige Miyuki kraaltjes en onderaan een franje van een zilver Swarovski pareltje en een roze Swarovski kristal druppel. De achterzijde van deze oorbellen is afgewerkt met fuchsiaroze ultrasuede. De oorbellen hangen aan een sterling zilver oorhaakje.

Deze oorbellen zijn ca. 2,5 cm breed en incl. franje ca. 4 cm lang. (verkocht)

Advertenties

4 reacties op “Oorbellen ‘Pinky’

 • Hoi daphne,

  Wat een ontzettend gave oorbellen maak je allemaal! Heb je deze nog beschikbaar? Ik zoek voor de bruiloft van mijn beste vriendin nog roze oorbellen. Niet langer dan 3/4 cm. Ik hoor graag van je. Als je het makkelijker maken vind kan ik ook een foto sturen van mijn jurk waar ik ze bij wil dragen.

  Groeten Anouk

 • Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

  Verbinden met %s

  %d bloggers liken dit: