Ketting ‘Turquoise Threesome’

Gepubliceerd 7 maart 2014 door Made by Daphne

Ketting Turquoise Threesome

Ketting Turquoise Threesome_2

Ketting Turquoise Threesome_4

Nadat Jolanda bij mij een paar oorbellen had gekocht waar ze heel blij mee was kreeg ik van haar de vraag of ik misschien ook een mooie (evt. bijpassende) ketting kon maken. Ik mocht zelf bepalen hoe en wat ongeveer als er maar turquoise in zat. Na wat overleg kwamen we uit op een mooie, eenvoudige, doch stoere ketting in de kleuren turquoise met brons die ik zou gaan maken. En dit is het resultaat geworden (waar Jolanda gelukkig ook weer heel blij mee is!)

Een beadembroidery ketting met 3 cabochons. De middelste cabochon is een zgn. copper turquoise cabochon (met zo’n mooi geaderd effect erin), weke omrand is met de kleine Miyuki en Toho kraaltjes, en zelfs met hele kleine kubusjes, in diverse tinten turquoise en brons. Hieronder een franje van een paar Swarovski pareltjes en een turquoise druppel (dezelfde als bij Jolanda haar oorbellen…)
De linker en rechter cabochon zijn van turquoise steen en beiden ook omrand met kleine Japanse kraaltjes van Miyuki en Toho, maar ook met kleine glaspareltjes in turquoise. De 3 cabochon delen zijn verbonden met kleine kraaltjes en het geheel hangt aan een bronzen Vintaj ketting (voor het wat stoerdere effect) met aan de achterzijde een bronskleurig karabijnslotje. De achterzijde van de cabochons is afgewerkt met (donker)turquoise ultrasuede.

Deze ketting is speciaal in opdracht gemaakt voor Jolanda en niet meer te koop, maar mocht je nu belangstelling hebben voor zo’n soort ketting, stuur me dan een e-mailtje/berichtje en dan kunnen we kijken of ik misschien iets voor je kan betekenen.

Advertenties

4 reacties op “Ketting ‘Turquoise Threesome’

 • Wat een prachtige ketting. Ik haal zo veel inspiratie uit de foto’s op je blog. Momenteel wacht ik even tot de nieuwe kleuren kralen binnen zijn die ik heb besteld. Daarna ga ik zeker aan de slag om ook zoiets prachtigs te maken!

 • ik wil deze ketting heel graag voor me ma kopen. hoeveel kost het en waar kan ik het ophalen of of het verzend kan worden

  alvast bedankt x

 • Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google photo

  Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s

  Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

  %d bloggers liken dit: