Hanger Turquoise Fury

Weer meegedaan met een ‘swap’ van het beadwork forum en deze keer heb ik een hanger gemaakt voor mijn swapmaatje Esther. Bij een swap maak je een bepaald sieraad voor iemand anders, maar zelf krijg je ook iets moois toegestuurd. Een soort ‘uitwisseling’ van sieraden dus.

Omdat ik deze hanger ook wel erg leuk geworden vond, wil ik die hier toch ook graag even laten zien. 
Een beadwork hanger dus met een druppelvormige turquoise pyrite cabochon en een ronde turquoise cabochon, omrand met turquoise, rode en goldplated Japanse Miyuki en Toho kraaltjes. Onderaan nog een druppelvormige turquoise kraal en een franje van rode Swarovski bicone kraaltjes en bronzen Swarovski pareltjes  Achterzijde afgewerkt met turquoise ultrasuede. De hanger hangt aan een bijpassende turquoise suedeveter.