Oorbellen Swap Fantasy

Deze oorbellen heb ik gemaakt voor mijn swapmaatje van het beadwork forum. Deze keer werden er oorbellen geswapt.
Bij een swap maak je een bepaald sieraad voor iemand anders, maar zelf krijg je ook iets moois toegestuurd. Een soort ‘uitwisseling’ van sieraden dus.

Omdat ik deze oorbellen wel erg leuk geworden vond, wil ik ze hier toch ook graag even laten zien.
Beadwork oorbellen dus met een grotere en kleinere leopardskin jasper cabochon, omrand met rode en bronzen Japanse miyuki en toho kraaltjes, onderaan een franje van Miyuki magatama’s en helemaal onderaan nog zo’n prachtige bronzen Swaroski peerparel. Achterzijde afgewerkt met mokkakleurige ultrasuede. Bijpassende oorbellen haakjes in oud goudkleur.

Deze oorbellen zijn ca. 6 cm. lang excl. oorbelhaakje.
Mocht je nu belangstelling hebben voor dit soort oorbellen, stuur me dan een mailtje en dan kunnen we overleggen wat ik eventueel zou kunnen maken.