Ring ‘Midnight Oil’

Gepubliceerd 25 november 2011 door Made by Daphne

Ring Midnight Oil

Ring met ‘olie’ cabochon met een heel aparte glans, omrand met Japanse Miyuki en Toho kraaltjes en afgezet met Swarovski bicone kraaltjes op ultrasuede. Verstevigd met een koperen cuff en binnenzijde tevens afgewerkt met ultrasuede.

Advertenties

2 reacties op “Ring ‘Midnight Oil’

 • Wat maak jij veel mooie sieraden!! Zou jij lid willen worden van de groep sieraden kettelen en dan ideetjes en werkbeschrijvingen? Lijkt me leuk om jou er ook bij te hebben. Toch weer totaal andere technieken waar we veel van kunnen leren. Ga vooral door met sieraden maken! En een grandioos mooie en overzichtelijke site heb je! Groetjes Fia

  • Dank je wel voor het compliment Fia. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet echt actief (meer) ben op sieradenfora e.d. uit tijdgebrek. Maar vind het altijd leuk om afentoe met andere kraalsters in contact te komen/zijn, dus dat komt vast wel goed!
   Groetjes,
   Daphne

 • Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  %d bloggers liken dit: