Welkom bij Made by Daphne!

Gepubliceerd 22 november 2011 door Made by Daphne

Welkom bij Made by Daphne!

Op deze blog wil ik graag mijn handgemaakte sieraden laten zien. Sinds een aantal jaren is het maken van sieraden een grote hobby voor mij geworden en op deze blog kun je mijn creaties bekijken. De sieraden variëren van leuke beadembroidery oorbellen, mooie beadwork (rijgwerk) kettingen en armbandjes, speciale grootse beadembroidery kettingen tot de wat eenvoudigere parelkettingen en kindersieraden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Op deze blog zie je een groot gedeelte van de sieraden die ik tot op heden heb gemaakt in diverse categorieën. In principe zijn alle sieraden te koop, tenzij reeds verkocht of anders vermeld. 

Momenteel ligt een groot gedeelte van mijn sieraden in de winkel Belle Boutique in Voorschoten. Hier zijn de sieraden te bekijken en ook te koop. Maar natuurlijk kun je ze ook gewoon via deze site of per e-mail bestellen (dan haal ik ze gewoon even op uit de winkel).

Ook maak ik regelmatig sieraden in opdracht, waarbij je zelf kunt aangeven welk type sieraad je wilt en/of welke kleuren je aanspreken. Mocht je belangstelling hebben voor één van mijn sieraden, graag een sieraad in opdracht willen laten maken of iets anders willen vragen, dan mag je altijd vrijblijvend een e-mailtje sturen naar madebydaphne@hotmail.nl.

Veel plezier met het bekijken van mijn sieraden en het rondneuzen op mijn blogje!

Daphne

10 reacties op “Welkom bij Made by Daphne!

  • Dank je wel. Ik haal mijn kralen en materialen eigenlijk overal en nergens vandaan. Via Nederlandse webshops, via buitenlandse webshops, soms uit een kralenwinkel, maar ook Ebay of Marktplaats.

 • Jammer voor ons! Ik heb n ketting gekocht een aantal maanden geleden en daar zoveel reacties op gekregen…allemaal superpositieg! Ik wilde er nog meer maar zal wel even afwachten wat er op de site komt. Ucces met ontwerpen u heeft echt talent, ik heb overal gekekennaar soortgelijke kettingen maar kwam steeds weer op uw website uit.

  • Hallo Mia,
   Dank je wel voor het compliment! Ik heb het inderdaad gewoon zelf geleerd, veel gekeken op internet, wat overlegd met andere sieradenmaaksters op fora en gewoon kralen gekocht met een patroon en beginnen maar… daarna ga je vanzelf je eigen weg vinden in wat je wel/niet leuk vind om te maken etc. etc.

   Succes ermee en groeten,
   Daphne

 • Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google photo

  Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s

  Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

  %d bloggers liken dit: